Avoimet työpaikat vanha

Logistiikka- ja kuljetusalan avoinhakemus

Välitämme Oulun seudulla logistiikka- ja kuljetusalan työpaikkoja. Teemme yhteistyötä monien kuljetus- ja logistiikka-alan yritysten kanssa. Meidän kautta on mahdollisuus päästä niin lyhyt kuin pitkäkestoisiin työsuhteihiin, mikä sopii juuri sinulle parhaiten.

Mikäli avoinna ei ole juuri sinulle sopivaa työpaikkaa tällä hetkellä, niin voit laittaa tästä avoimen hakemuksen. Meille tulee jatkuvasti uusia työpaikkoja  ja näin olet halutessasi suoraan mukana työnhaussa. Sinulle sopivista paikoista olemme yhteydessä ja jos olet kiinnostunut niin haastattelemme sinut.

Lisätietoja antaa:

Hanna Häkkinen, 0451758400

Kandia Palvelut Oy on yhdistynyt Lokki Group Oy:n kanssa. Lokki Groupiin kuuluu Lokki Henkilöstöpalvelut Oy ja Kandia Palvelut Oy.

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla ja Kandialla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: www.kandia.fi ja www.lokki.fi. 

Haku alkoi: 01.01.2021
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Vuokratyö

Meillä vuokratyö tarkoittaa sinun omien tarpeidesi mukaista työsuhdetta. Tavoitteemme on olla työnantaja, jonka palveluksessa sinä aidosti viihdyt.

Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaallamme, mutta me huolehdimme palkanmaksusta, työsuhdeasioista, työvaatteista ja henkilökuntaeduista. Henkilökohtainen konsulttisi auttaa sinua kaikissa työhön ja työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Vuokratyönteosta on etua erityisesti projektiluonteisessa ja kausittaisessa työssä, sillä voit keskittyä olennaiseen ja jättää seuraavasta toimeksiannosta huolehtimisen meille. Saat myös monipuolista työkokemusta eri toimijoilla.

Rekrytointi

Rekrytoinneissa Lokki on ensimmäinen kontaktisi kohti haluamaasi työtä. Hoidamme asiakasyrityksen rekrytointiin liittyvät käytännön asiat kuten hakemusten läpikäymisen, haastattelut ja taustojen tarkistamisen.

Rekrytointiprosessin edetessä asiakas haastattelee usein vielä itse sinut ennen lopullista päätöstä.

Jos jostain syystä et olekaan tyytyväinen aloittamassasi työssä, autamme sinua uuden löytämisessä.

Vuokratyön kautta vakituiseen työsuhteeseen

Työnantajat rekrytoivat mielellään vakituiseen työsuhteeseen osaavia työntekijöitä, jotka työskentelevät heillä jo vuokratyösuhteessa.

  1. Solmit määräaikaisen työsuhteen
  2. Aloitat työskentelyn asiakasyrityksessä
  3. Asiakas huomaa sinun olevan luotettava ja osaava työntekijä, ja ehdottaa sinulle vakituista työsuhdetta
  4. Kun asiasta on sovittu kaikkien osapuolien kanssa, pääset aloittamaan asiakasyrityksen omana työntekijänä sovitun aikataulun mukaisesti
  5. Muutaman kuukauden kuluttua kysymme, kuinka olet viihtynyt ja autamme, jos jokin asia mietityttää