Avoimet työpaikat

Logistiikka- ja kuljetusalan avoinhakemus

Välitämme Oulun seudulla logistiikka- ja kuljetusalan työpaikkoja. Teemme yhteistyötä monien kuljetus- ja logistiikka-alan yritysten kanssa. Meidän kautta on mahdollisuus päästä niin lyhyt kuin pitkäkestoisiin työsuhteihiin, mikä sopii juuri sinulle parhaiten.

Mikäli avoinna ei ole juuri sinulle sopivaa työpaikkaa tällä hetkellä, niin voit laittaa tästä avoimen hakemuksen. Meille tulee jatkuvasti uusia työpaikkoja  ja näin olet halutessasi suoraan mukana työnhaussa. Sinulle sopivista paikoista olemme yhteydessä ja jos olet kiinnostunut niin haastattelemme sinut.

Lisätietoja antaa:

Hanna Häkkinen, 0451758400

Haku alkoi:  26.11.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus, sillä meillä on myös hiljaisia hakuja joista ei tehdä työpaikkailmoitusta. Teemme laajasti yhteistyötä Oulun ja lähialueiden yritysten kanssa.

Mikäli avoinna ei ole juuri sinulle sopivaa työpaikkaa, niin voit laittaa avoimen hakemuksen. Meille tulee jatkuvasti uusia työpaikkoja  ja näin olet halutessasi suoraan mukana työnhaussa. Sinulle sopivista paikoista olemme yhteydessä ja jos olet kiinnostunut niin haastattelemme sinut.

Lisätietoja antaa:

Hanna Häkkinen, 045 1758 400, hanna.hakkinen@kandia.fi

Työsuhde:  Määräaikainen
Työaika:  Kokoaikainen
Haku alkoi:  26.11.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kuorma-autonkuljettaja leipomotuotteiden jakeluun 2 kpl

Etsimme asiakasyritykselle kahta kuorma-autonkuljettajaa.

Tehtävänä on jakaa kuorma-autolla leipomotuotteita Oulun seudulla. Työt alkavat aamuyöstä ja päivän kesto riippuu reitistä, mutta tuntien tasoittumisjakso on 80h/2vk. Noudatetaan AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimusta. Aluksi on tehdään määräaikainen sopimus vakutuisen henkilön tuurauksen ajalle, mutta on mahdollista että keväällä tarvitaan lisää vakituisia henkilöitä, jolloin on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan palkkalistoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää BC-ajokorttia, kuljettajanammattipätevyyttä, dikikorttia ja hygieniapassia (tämän voi suorittaa työn ohessa, joten ei ole ehdoton vaatimus).

Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydettyä, joten ole nopea ja laita hakemus alla olevan linkin kautta.

https://kandia.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja paikasta saa kysymällä:

Hanna Häkkinen, 0451758400

Työsuhde:  Määräaikainen
Työaika:  Kokoaikainen
Haku alkoi:  26.11.2020
Haku päättyy:  11.12.2020
Hae tätä paikkaa klikkaamalla tästä

Kandian palvelut työnhakijoille

Kandiasta saa ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua uuden työpaikan löytämiseen.

Ajattelemme Kandiassa, että olemme työntekijöiden managereja, joiden tarkoitus on auttaa työntekijää ja työnantajaa kohtaamaan. Meille on todella tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin.

Työnantajana olemme luotettava, tasapuolinen sekä välitämme aidosti kaikista työntekijöistämme. Noudatamme lakia ja työehtosopimuksia sekä toimimme aina työntekijän edun mukaisesti.

Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, joustavuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Haluamme kaikessa toiminnassamme ja tekemisessämme näitä arvoja noudattaa.

Välitämme työvoimaa Oulun seudulla oleville asiakasyrityksillemme. Meidän kautta on mahdollisuus työllistyä lyhyt sekä pitkäaikaiseen työhön, mikä sopii parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi. Välitämme paljon vakituisia työsuhteita.

Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai laittaa sähköisen hakemuksen.

Yhteydenotto­pyyntö