Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Etsinnässä henkilöstökonsultti Ouluun

Nyt on oiva mahdollisuus päästä aitiopaikalta näkemään ja myös tekemään huikeaa kasvu tarinaa.

Vuoden vaihteessa ilmoitimme yrityskaupasta Lokki Groupin kanssa. Tarkoituksenamme on palvella asiakkaita monipuolisemmin ja tämän vuoksi etsimme toimistollemme Ouluun uutta Henkilöstökonsulttia, jonka tehtävänä on tarjota henkilöstöpalveluitamme rakennus- ja teollisuudenalan asiakkaille sekä työntekijöille.

Ajattelemme, että parhaan asiakas- ja työntekijä kokemuksen takaamiseksi on parasta, että yksi henkilö hoitaa koko prosessin alusta loppuun asti ja tätä me nimitämme omaksi henkilöstökonsultiksi.

Oma henkilöstökonsultti palvelee asiakkaita heidän työntekijätarpeiden mukaan ja etsii tehtäviin parhaiten soveltuvan henkilön/henkilöt. Palvelumme on asiakkaille yksinkertaista, sillä sama henkilö vastaa prosessin jokaisesta vaiheesta. Näin vältämme turhat välikädet ja tiedämme tarkkaan, mitä asiakas tekijöiltään toivoo.

Yksi keskeisistä palvelulupauksistamme on palvelun laatu. Tarjoamme asiakkaille vain sellaisia hakijoita, joiden todella katsomme soveltuvan määriteltyyn tehtävään. Tarkistamme tekijöiden taustat ja varmistamme ammattitaidon suosittelijasoittojen avulla.

Työnhakijalla on mahdollista päästä yhdellä hakemuksella käsiksi kaikkiin tarjolla oleviin, osaamistaan vastaaviin tehtäviin. Kuuntelemme työnhakijoiden toiveet ja tarjoamme avoimia työtehtäviä, joista hän aidosti kiinnostunut.

Lisäksi henkilöstökonsultin tehtiin kuuluu prosessin aikana tehtävät kirjalliset työt: kuten tarjoukset, asiakassopimukset, työsopimukset, työtodistukset, työpaikkailmoitusten tekeminen, työhaastattelut ja sopivien hakijoiden esittely asiakasyrityksille.

Nyt on oiva mahdollisuus päästä aitiopaikalta näkemään ja myös tekemään huikeaa kasvu tarinaa.

Mikäli haluat osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työntekijöitä arvostetaan ja heitä kohdellaan yksilöinä, niin ole yhteydessä.

Hanna Häkkinen, Kandia Palvelut Oy, Lokki Group Oy

045 1758 400, hanna.hakkinen@kandia.fi

Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kandia Palvelut ovat nykyisin osa Lokki Groupia ja toimimme nimellä Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi.

Sivumme löytyvät nyt jatkossa osoitteesta lokki.fi.