Meitä suosittelee:

Kuljetus J. Haverinen Oy

Kandia on meille sopivan kokoinen kumppani, riittävän suuri vastaamaan meidän tarpeisiin, mutta yhtä aikaa notkea sekä joustava. On mukava asioida aina saman henkilön kanssa. Kandian palveluhenkilö tuntee vaatimuksemme jo valmiiksi – ei tarvitse joka kertaa alkaa listaamaan vaatimuksia alusta saakka.

Yhteistyömme on ollut varsin sujuvaa, luulin että vaikeuksia olisi enemmän koska meillä on useita eri liiketoiminta-alueita.

Yhteistyössä arvostan sitä että molemmat osapuolet tähtäävät win-win tilanteeseen. Tällöin yhteistyö voi olla jatkuvaa ja pitkäaikaista.

Voin suositella Kandiaa. Aluksi pidin suorarekry palvelua kalliina, mutta nyt kun olen saanut konkreettisia tuloksia niin ne on todella hyviä. On järkevää suunnata omaa aikaa ja osaamista ydinliiketoimintaan.

Janne Haverinen

Toimitusjohtaja

Kuljetusliike Nopsat Oy

Kandia on palvelunhaluinen yritys, jonka kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. Olemme saaneet nopealla aikataululla työntekijöitä apumiehistä kuljettajiin. Hommat hoidetaan sovitusti ja kaikki on aina sujunut hyvin.

Olemme olleet tyytyväisiä Kandian palveluun ja suosittelemme Kandiaa myös muille.

Kari Kallio

Toimitusjohtaja

Kodikaslämpö Oy / Umen

Kandia on ripeä ja tehokas henkilöstöpalvelualan yritys, josta saa hyviä tekijöitä nopealla aikataululla. He ovat pystyneet täyttämään henkilöstötarpeemme keskimääräistä paremmin. Yritimme ensin itse etsiä meille maanlämpöratkaisuihin myyjiä, muttemme löytäneet sopivia henkilöitä. Annoimme rekrytointitoimeksiannon Kandialle ja saimme sieltä nopeasti hyviä ehdokkaita, joista palkkasimme meille kaksi sopivinta tekijää, joihin olemme olleet tyytyväisiä.

Yhteistyö Kandian kanssa on sujunut hyvin. Suosittelemme Kandiaa ripeyden ja tehokkuuden vuoksi. Heillä tarjonta vastaa tarpeita.

Mika Kalliokoski

Myyntipäällikkö

Kuljetusliike Syrjäpalo Oy

Kandia on luotettava paikallinen henkilöstövuokraus firma, josta saa nopealla aikataululla hyviä kuskeja. Teemme paljon erilaisia kuljetuksia, jonka vuoksi monipuolisten kuljettajien löytäminen on välillä ollut hieman haastavaa. Kandian kanssa yhteistyön alettua meillä on aina ollut oikea määrä työvoimaa, sillä he löytävät nopeasti meille sopivia monipuolisia kuljettajia. Kaikki on aina sujunut sovitusti ja jouhevasti eikä ongelmia yhteistyössä ole ollut. Työntekijät ilmoittavat työtunnit suoraan Kandialle ja Kandialla huolehditaan, että kaikki menee oikein tessiä sekä työlainsäädäntöä noudattaen, eikä meidän itse tarvitse huolehtia niistä.

Suosittelen Kandiaa kaikille, jotka haluavat hyviä kuljettajia, mutta itsellä ei ole aikaa niitä etsiä.

Mika Syrjäpalo

Toimitusjohtaja

Työntekijöiden tarinoita

Marja, myyjä

Minulla oli loppumassa pitkäaikainen vakituinen työ yt-neuvotteluiden myötä ja aloin miettimään, että mitä sitä tekisi seuraavaksi. Kuulin kaverilta, että Kandia välittää työvoimaa kuljetus- ja logistiikka-alalle. Kävin Kandialla haastattelussa ja kerroin, että voisi sitä välillä tehdä jotain muutakin kuin kuljetusalan töitä. Minulle ehdotettiin useita eri vakituisia työtehtäviä, josta sain valita itselleni mieleisen. Tällä hetkellä olen vakituisessa työsuhteessa myyjänä, työni on liikkuvaa ja saan olla paljon ihmisten kanssa tekemisissä, tykkään työstäni.

Kandian kanssa kaikki on aina sujunut hyvin, porukka on mukavaa ja rempseää sekä asiat hoidetaan aina niin kuin kuuluukin. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Suosittelen Kandiaa!

Catherine, kirjanpitäjä

Kandia löysi minulle sopivan työpaikan mukavasta pienestä tilitoimistosta, jossa olen nyt vakituisena kirjanpitäjänä.

Kandia on luotettava, reilu ja aktiivinen henkilöstöpalvelualan yritys, jonka kanssa asiat ovat sujuneet hyvin. He pitävät huolta työntekijöistään.

Suosittelen Kandiaa kaikille töitä tarvitseville!

Janne, yhdistelmä­ajoneuvonkuljettaja

Valmistuin yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi keväällä 2018 OSAO:lta ja haaveena oli päästä heti yhdistelmän rattiin. Perheellisenä miehenä toiveena oli myös päästä yöksi kotiin perheen luokse, jonka vuoksi reissutyö ei tullut kysymykseen. Haasteena oli löytää itselle sopiva työ, kun kokemusta alalta ei vielä ollut. Hain Kandialla avoinna olevaa yhdistelmäajoneuvonkuljettajan paikkaa ja pääsin heti haastatteluun. Haastattelu meni hyvin ja jo samalla viikolla pääsin asiakasyritykseen tekemään työnäytteen. Työnäytteen jälkeen minut toivotettiin tervetulleeksi töihin ajamaan Oulu-Kuusamo- Oulu väliä. Nyt olen vakituisessa työsuhteessa firmassa, johon Kandia minut esitteli.

Kandian kanssa kaikki on aina sujunut hyvin ja jouhevasta. Palkka on aina tilillä ajallaan ja oikeansuuruisena sekä olen saanut neuvoa työsuhdeasioihin aina tarvittaessa.

Suosittelen Kandiaa!

Kandia Palvelut ovat nykyisin osa Lokki Groupia ja toimimme nimellä Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi.

Sivumme löytyvät nyt jatkossa osoitteesta lokki.fi.