Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uusi toiminimemme on Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi Oy

Hei,

Kandia Palveluiden toiminimeksi on vaihdettu Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi Oy. Vuoden 2021 vaihteessa tapahtuneen yrityskaupan johdosta yhtenäistämme toimintojamme ja tästä syystä myös toiminimi on vaihdettu.

Kandian ja Lokin yhteinen taival on alkanut hyvin. Arvomme ovat kohdanneet alusta alkaen ja tapamme toimia on hyvin samanlainen. Pieniä muutoksia on toki tullut ja tekemistä on alkuvuonna ollut paljon järjestelmien ja hallinnollisten asioiden yhtenäistämisessä.

Tärkein tehtävämme on löytää juuri oikeat tekijät asiakkaidemme tarpeisiin. Kun työntekijälle löydetään juuri hänelle sopiva työpaikka, töissä on mukava käydä se näkyy työpaikalla ja takaa tyytyväisen asiakkaan.

On mahtavaa kuulua osaksi huippu työyhteisöä ja tehdä yhteistyötä saman henkisten ihmisten kanssa, jolle tärkeintä on työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointi.

Maaliskuun alussa Oulu sai vahvistukseksi Sofia Mårdin, joka auttaa rakentamisen puolella työntekijää ja työnantajaa kohtaamaan. Sofia on iloinen ja jämpti moniosaaja, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen niin kuin on sovittu.

www.lokki.fi sivuilta näet ajankohtaiset tiedot. Jatkossa Kandian sivuja ei päivitetä säännöllisesti.

Tarkoituksena on jatkossa toimia Lokki Henkilöstöpalvelut nimellä.

Mahtavaa ja aurinkoista kevättä!

-Hanna Häkkinen

Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kandia Palvelut ovat nykyisin osa Lokki Groupia ja toimimme nimellä Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi.

Sivumme löytyvät nyt jatkossa osoitteesta lokki.fi.