Erikois­osaaminen

  • Olemme erikoistuneet kuljetus- ja logistiikkapuolen työntekijöiden henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointiin.
  • Ammattitaitoista työvoimaa nopeasti ja ketterästi.
  • Työntekijöillä on kaikki työhön vaadittavat kortit ja luvat voimassa.

Välitämme työntekijöitä myös toimisto- ja taloushallintopuolelle sekä myyntityöhön. Tarpeen tullen etsimme myös muiden alojen osaajia, sillä meidän vahvuus on löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaan.

Yhteistyö Kandian kanssa

Kandiasta saa osaavaa työvoimaa nopealla aikataululla juuri siksi aikaa, kun tarvetta on.

Meiltä saa työntekijöitä apumiehistä kokeneisiin ammattilaisiin henkilöstövuokrauksella ja suorarekrytoinnilla.

Me hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet ja vakuutamme kaikki työntekijämme. Työntekijöillämme on työn vaatimat asianmukaiset työvarusteet sekä toimenkuvaan vaadittavat kortit ja luvat.

Maksatte henkilöstövuokrauksessa vain tehdyistä tunneista etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti ja suorarekrytoinneista etukäteen sovitun rekrytointipalkkion. Säästätte aikaa ja rahaa keskittämällä työntekijöiden etsinnät meille. Näin saatte itse keskittyä omaan ydinosaamiseenne ja liiketoimintaanne.

Yrityksemme arvoja ovat luotettavuus, joustavuus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus. Haluamme noudattaa näitä arvoja kaikessa toiminnassamme ja tekemisessämme.

Henkilöstö­vuokraus

Henkilöstövuokrauksella työntekijöitä saa apumiehistä kokeneisiin ammattilaisiin nopealla aikataululla juuri siksi aikaa, kun teillä on tarvetta. Etsimme tarpeisiinne sopivat työntekijät antamienne vaatimusten mukaisesti. Esittelemme sopivat työntekijät teille kirjallisesti. Esittelyjen perusteella voitte päättää, kenet haluatte haastatella. Työntekijöillämme on työn vaatimat asianmukaiset työvarusteet sekä toimenkuvaan vaadittavat kortit ja luvat.

Kun valitsette henkilöstövuokrauksen, saatte itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne, eikä teidän tarvitse murehtia aikaa vievistä rekrytoinneista. Henkilöstövuokrauksen laskutus on suoritusperusteinen, joten maksatte vain työntekijän tekemistä työtunneista. Tällöin yrityksessänne on työvoimaa aina oikea määrä. Kun työntekijä on työskennellyt puoli vuotta henkilöstövuokrauksen kautta yrityksessänne, saatte siirtää hänet halutessanne omalle palkkalistallenne ilman lisäkustannuksia.

Suora­rekrytointi

Suorarekrytointipalvelulla etsimme tarpeisiinne sopivat työntekijät, jotka palkkaatte itse palkkalistallenne. Haastattelemme potentiaaliset työnhakijat, selvitämme hakijoiden taustat aikasimmilta työnantajilta ja toimitamme sopivista hakijoista teille kirjalliset esittelyt sähköpostitse. Etsittelyjen perusteella voitte päättää, kenet haluatte haastatella. Haastatteluiden jälkeen teette päätöksen palkkaamisesta.

Valitessanne suorarekrytointipalvelun, saatte keskittyä omaan ydinliiketoimintaan, eikä teidän tarvitse murehtia aikaa vievistä rekrytoinneista. Suorarekrytoinnin kustannus on kertaluontoinen etukäteen sovittu rekrytointipalkkio. Rekrytointipalkkio laskutetaan sopivan henkilön löydyttyä ja laskutamme vain toteutuneista rekrytoinneista. Vuosien kokemuksemme sekä ammattitaitomme rekrytoinneista takaa asiakkaillemme korkealaatuisen ja kustannustehokkaan palvelun.

Annamme suorarekrytoinneille 2kk takuun.

Kandia nyt

Kandia aloitti toimintansa tammikuussa 2018 muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Kandia on nykyisin yksityisomistuksessa oleva yhtiö. Päätoimialamme ovat edelleen kuljetus, logistiikka ja teollisuus, minkä lisäksi välitämme toimisto- ja taloushallinnon osaajia sekä myyjiä. Tarpeen tullen etsimme myös muiden alojen osaajia. Vahvuutemme on löytää oikeat tekijät oikeaan paikkaa. Tärkein tehtävämme on yhdistää työ ja tekijät!

Kandia sai alkunsa vuonna 2008. Kolme AMK:n liiketalouden opiskelijaa Pirkka, Toni ja Henri saivat idean yritykseen kouluprojektin yhteydessä. Miehet keksivät, että alkavat rahoittaa opintojaan myymällä työpanostaan yrityksille. Aluksi yhtiönä oli Avoin yhtiö. Toiminnan kasvaessa yhtiö muutettiin Osakeyhtiöksi ja siihen tuli samalla mukaan kaksi uutta osakasta. Yrityksen perustamiseen he saivat kimmokkeen koulun Trapesti-yrityksestä, missä Pirkka ja Henri työskentelivät.

Henkilöstövuokrausyrityksen perustamiseen ei tarvittu isoa alkupääomaa, mikä pienensi toiminnan riskiä. Perustajilla ei ollut mitään hävittävää vaan pelkästään voitettavaa. Nopeasti yritys alkoi pyöriä tulorahoituksella. Alkutaipaleen kuluja saatiin karsittua tekemällä hallinnon töitä kotona. Tarvittavat haastattelut hoidettiin julkisella paikalla. Työskentelyssä hyödynnettiin omia työvälineitä. Toiminnan laajentuessa yritys hankki toimitilat Oulun keskustasta, Hallituskadulta. Toiminnan tueksi osakkaiden kaveri teki Tuntikirja.fi ohjelman. Kyseinen järjestelmä on edelleen markkinoilla.

Toiminnan perusperiaatteena on ollut yrityksen perustamisesta lähtien yhdistää työ ja tekijät sekä tarjota asiakasyritykselle nopealla aikataululla työvoimaa vaihtuviin ja muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Tarkoituksena oli työllistää opiskelijoita ja juuri valmistuineita tulevaisuuden tekijöitä, jotta he saisivat laaja-alaista työkokemusta ja pystyisivät rahoittamaan opintojaan. Monet myös löysivät tätä kautta pitkäaikaisen työn sekä urasuuntauksen, josta eivät muuten olisi tienneet.

Kandia on aina ollut nuorekas, ketterä ja luotettava. Kandia on oululainen kevyt organisaatio, joka pystyy vastaamaan nopeasti asiakkaiden muuttuviin ja vaihtuviin henkilöstötarpeisiin. Kaikki toiminta on aina perustunut asiakas- ja työntekijälähtöisyyteen. Kandian päätoimialat olivat kuljetus, logistiikka ja teollisuus.

Westwork Oy osti 2012 Kandia Palvelut Oy:n. Kandia toimi Westworkin tytäryhtiönä 2014 lokakuuhun asti, jonka jälkeen Kandian toiminta laitettiin väliaikaisesti jäihin.

Lue lisää

Yhteydenotto­pyyntö