Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Yrityskauppatiedote

Lokki Group Oy on ostanut oululaisen henkilöstöpalvelualan yrityksen Kandia Palvelut Oy:n osake-enemmistön vuoden vaihteessa 2021

Kandia Palveluiden toimitusjohtajana ja osakkaana jatkaa Hanna Häkkinen. Lokki Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtajana toimii Maria Tanner ja Lokki Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana Unto Suksi.

Kaupan tarkoituksena on tarjota henkilöstöpalvelualan palveluita maanlaajuisesti, monipuolisesti, kattavammin asiakkaille ja työntekijöille.

Asiakkaiden toiveesta Lokki päätti laajentaa toimintaa Pohjois-Suomeen, Ouluun. Pohjoisen Suomen kasvun veturiksi tarvittiin osaava jo toimiva yritys. Kumppaniksi laajentumiseen valjastettiin Suomen Yrityskaupat Oy. Välittäjänä toiminut Aki Keisu tutki alueen yritykset osoitetulta toimialalta ja esitti vaihtoehdot. Lokin porukka valitsi niistä parhaat ja niitä lähestyttiin. Muutaman yrityksen kanssa neuvoteltiin, mutta Kandia Palvelut Oy:n ja Lokki Henkilöstöpalvelun toimintakonsepti todettiin hyvin samankaltaiseksi ja toimivaksi.

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy

Lokki on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakennus-, teollisuus ja toimistopuolen henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin. Toimipisteitä Lokilla on ennestään Uudellamaalla, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Työntekijöitä Lokilla on reilu 100 ja liikevaihto 4,5 milj.€.

Kandia Palvelut Oy

Kandia Palvelut on erikoistunut Oulun seudulla kuljetus- ja logistiikka-alan henkilöstön vuokraukseen ja rekrytointeihin. Yrityskauppa vaikuttaa Kandia Palveluiden toimintaan positiivisesti, jatkossa tarjoamme laajemmin myös rakennus-, teollisuus-, ja toimistopuolelle henkilöstöpalveluita. Pian palkkaamme Oulun toimistolle uuden työntekijän kasvun tueksi.

Kandia Palvelut Oy

Hanna Häkkinen, 045 1758 400, hanna.hakkinen@kandia.fi

Jaa somessa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kandia Palvelut ovat nykyisin osa Lokki Groupia ja toimimme nimellä Lokki Henkilöstöpalvelut Pohjois-Suomi.

Sivumme löytyvät nyt jatkossa osoitteesta lokki.fi.